Mormoonse adventskalender #VerlichtDeWereld

PIN
Ik schreef al eerder over onze kerstcampagne 2016 #VerlichtDeWereld. Nu heb ik daar een mooie toevoeging op gevonden.   Als een soort van adventskalender hebben we in aftelling naar Kerstmis voor alle mormonen wereldwijd een dagelijkse kleine opdracht. Elk van die zaken is een kleine vorm van dienstbetoon met de bedoeling de wereld een stukje te verlichten, om zelf het licht van de wereld te zijn. mormoonse adventskalender #VerlichtDeWereld   mormoonse adventskalender #VerlichtDeWereld   Mag ik jullie uitnodigen om met ons mee te doen en de wereld te verlichten? Op deze manier maken van december een echte kerstmaand.    

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder