Geven is altijd beter

PIN
Er zijn zo van die clips, visualisaties zeg maar, die een gekende waarheid op zo’n manier brengen, dat je er kippenvel van krijgt. Beelden die op je netvlies geplakt worden en in je verstand én in je hart gegrift worden. Beelden die tranen in je ogen brengen en nadien je doen denken “ik hoop dat ik dit in daden kan omzetten”.   De zendelingen hebben vandaag zo’n filmpje met ons gedeeld: https://www.youtube.com/watch?v=2x_Fl3NQVd4   Ik hoop dat het bij jullie allemaal een gevoelige snaar raakt.   We hebben in de kerk de afgelopen drie weken goederen ingezameld voor de vluchtelingen die in Knesselare worden opgevangen. Los van het feit of het nu economische of politieke vluchtelingen zijn, het zijn mensen die veel hebben achtergelaten, zo niet alles en ze hebben hulp nodig. Misschien zien we ze nu als overlast en hebben we er schrik van. Misschien zijn ze niet allemaal zuiver op de graat.   Maar misschien zit er wel de persoon tussen die u of iemand van uw dierbaren of dertig jaar redt of helpt op de één of andere manier.   Welnu, ik zal door dit filmpje alleszins met nog meer liefde geven.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder