Het grootste koor ter wereld

PIN
Het Mormon Tabernacle Choir is één van de grootste koren ter wereld en ze komen op 11 juli 2016 eindelijk nog eens naar Brussel.   Maar ze hebben er inmiddels wel voor gezorgd dat ze met zekerheid de titel van grootste koor ter wereld kunnen claimen. Dankzij de moderne techniek hebben ze een virtueel koor gevormd. Wereldwijd konden mensen in februari hun youtube deelname aan Hallelujah van Händel inzenden. Deze duizenden stemmen werden samengevoegd met het echte koor en het resultaat is indrukwekkend:     Wie ze trouwens nog eens in het echt wil bezig zijn, er zijn nog kaarten beschikbaar op dit moment. Je kan ze hier online bestellen.    

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder