Groei in Limburg

PIN

Na een hervorming enkele jaren geleden, was er geen lokale gemeente meer in Limburg. Maar waar er twee of meer aanwezig zijn in Zijn naam, is ook Hij aanwezig. Bijgevolg groeit onze kerk op een natuurlijke manier van binnenuit.

Al enige tijd komen af en toe een groep mensen samen in Genk en nu geven we een startschot om hopelijk nog meer mensen aan te trekken zodat we binnenkort weer een volwaardige gemeente in Genk of Hasselt hebben.

Als PR-verantwoordelijke ben ik blij dat we met dit positieve nieuws de krant gehaald hebben. Journalisten geven er een eigen twist aan en de woorden van het artikel zijn niet mijn woorden, maar het belangrijkste is dat er media luisteren naar wat we te vertellen hebben.


Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder