Zendingswerk 2.0 in LDS Mission Cast

PIN
LDS Mission CastEnkele weken geleden kwam ik in contact met Nick die een fantastische podcast heeft: LDS Mission Cast. In deze podcast gaat hij steeds op zoek naar personen met een interessant verhaal over zendingswerk. De podcast is een aanrader voor iedere Mormoon die bezig is met zendingswerk, dus eigenlijk alle Mormonen.   Ik vertelde Nick even over waar ik mee bezig ben in de België/Nederland zending door middel van facebook en online campagnes. Nick vond het meteen zo interessant dat hij niet twijfelde en mij interviewde. Het resultaat was bijzonder en kan je hier beluisteren:     Wat het helemaal bijzonder maakte, is dat ik sindsdien al door verschillende personen ben gecontacteerd die zich geïnspireerd voelden door mijn verhaal. Verschillende hebben inmiddels aangegeven dat ze meer willen weten zodat ze zelf aan de slag kunnen. Ik heb al enkele trainingen via Skype kunnen geven en dit najaar kan ik zelfs naar het buitenland om opleidingen te geven. Fantastisch om zo dit werk te kunnen verspreiden.   En wat zeker even leuk is: ik heb er een vriend bij. Ik bewonder Nick voor het werk dat hij doet en het is leuk om een gelijkgestemde ziel te vinden. Geniet dus zeker ook van de andere episodes van LDS Mission Cast. David Geens signature - GeensZins.info  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder