Een kinderverjaardagsfeestje in de Flabuit

PIN
Onze twee jongens hadden gezamenlijk beslist dat een feestje in een binnenspeelstad toch niet meer voor jongens van hun leeftijd was. Dus zijn we uitgeweken naar de jeugdlokalen van De Flabuit in Knesselare. De namiddag werd gestart met een goochelshow, die vooral de vriendjes en vriendinnetjes van Lucas interesseerde. Ondertussen kon men zich laten schminken in een superheld of dier naar keuze (ik wist niet dat er zoveel Anderlecht fans in Knesselare woonden die enkel de kleuren van de beste club van het land op hun gezicht wilde). Voor wie een beetje rust zocht, was er de bioscoophoek waar men naar kinderfilmpjes kon kijken. En na de goochelshow kon men nog een dier, zwaard of ander fraais in ballonvorm bestellen. En er was ook wat te smullen: cakejes die je eerst zelf kon versieren. Aan de enthousiaste blikken te merken, was iedereen tevreden. En papa en mama zijn nu vooral moe šŸ™‚ Foto’s bij meer lezen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder