Genieten in La Fata Morgana in Knesselare

PIN
La Fata Morgana - wellness will never be the same - KnesselareDeze week had ik het genoegen proefkonijn te mogen zijn voor de selectie van een relaxatiemassage in het toekomstige La Fata Morgana in Knesselare.   Mijn vrienden Mirella en Joeri openen op 26 maart hun wellnesscenter in het Klissestraatje in Knesselare. Als levensgenieter kijk ik er al enorm naar uit en mijn ongeduld werd deze keer niet zo erg op proef gesteld, want ik kreeg in avant-premiere al een relaxatiemassage.   De ontvangst was al goed voorbereid. De kamer lekker verwarmd, zalig aroma in de lucht, een relax muziekje (vogeltjes, pianootje, golfjes op de zee, …) en gedempt licht. De ideale omgeving om te ontspannen.   La Fata Morgana - wellness Knesselare - zoutmuurKleertjes uit (tot op de onderbroek) en hop de tafel op. Een uur lang genieten van vaardige handen. Niet domweg wat strelen (kan ook leuk zijn), maar echt een professionele massage. De man had vrij snel gevoeld dat mijn spieren zich vastzetten als een soort van mals beton door de stress. Ik heb het momenteel vrij druk en mijn hoofd helemaal leegmaken lukt toch niet op dit moment. Verbazingwekkend was het dus dat die conclusie uit mijn spieren op te maken viel.   Daarom masseerde Bart me dan ook echt grondig. Alle spieren werden één voor één losgewerkt. Niet op een pijnlijke oostduitse marteltechniek, maar kundig. Zacht, maar toch stevig. Een uur lang heeft hij werk gehad voor iedere spier en ieder gewricht was bewerkt. In slaap vallen doe je niet tijdens zo’n massage en ik zeker deze keer niet wegens te stressy. Maar je voelt je nadien wel beter, de ontspanning is niet in een plotse piek gekomen, maar is dan ook niet plots weer weg. Het effect was zichtbaar en ontzichtbaar te voelen de dagen nadien.   Eigenlijk doen we dat te weinig, zo’n massage. Ik ben nu al van plan dat regelmatig te (laten) doen. Zeker in combinatie met andere vormen van ontspanning en wellness moet het nog effectiever zijn. Ik denk dat eerst wat ontspannen in de sauna en de floating gevolgd door een massage nog een beter effect moet hebben. Float Cabine - La Fata Morgana KnesselareVooral die floating lijkt me iets bijzonders: Binnenkort eens uitproberen, zal ik zeker nog laten weten.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder