Fibernet modemgeknoei in het parlement

PIN
Vandaag las ik in het verslag van de commissie infrastructuur een vraag van Peter Deecker met daarin volgende stuk:
Sommigen zoeken hun toevlucht tot lapmiddeltjes. Telenet voorziet nieuwe Fibernetklanten van een NAT-router met privaat IP-adres. De klant kan daarna nog zelf zijn eigen draadloze router zetten met NAT wat dan weer peer-to-peer, voice-over-IP-applicaties, telewerken en andere innovatieve toestanden in het gedrang brengt. Ik denk dat wij dat niet kunnen aanvaarden.
Way to go Peter. Het is inderdaad onaanvaardbaar. Telenet moet klanten in staat stellen innovatieve diensten te draaien. We mogen VOIP en telewerken niet tegenwerken. Groot gelijk dus met je opmerking. Goed dat er nog politici zijn die luisteren naar wat belangrijk is.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder