Kindertrouwfeest in Klavertje Vier

PIN
Afgelopen maandag, Valentijn dus, is onze Lucas getrouwd. Cupido had de week voordien blijkbaar reeds toegeslagen, want door de ziekte van juf Isabelle, was hij een dagje gaan vertoeven in de tweede kleuterklas en was hij op slag verliefd geworden op Laura. De dagen nadien vonden we regelmatig bewijs van de uitwisseling van liefdesbrieven in zijn boekentas. En de school had intussen het leuke plan een heus trouwfeest te plannen voor enkele koppeltjes. Daar konden Lucas en Laura natuurlijk niet op ontbreken. Tal van ouders hebben zich ingezet: kleding, atributen, bruidboeketjes… Isabel heeft dan voor een taart gezorgd. En Joeri Seymortier, wakkere journalist in het Meetjesland, heeft dat nieuwtje facebookgewijs opgepikt en er een mooi artikeltje over geschreven:

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder