#timeformom

PIN
Vandaag is het moederdag. Een dag om eens dankjewel tegen je moeder te zeggen voor alles wat ze voor je doet.   Ik wou dat ik dat vandaag tegen mijn moeder kon zeggen, moest ik haar nog zien.   Maar de belangrijkste moeder die ik vandaag vier, is de mama van mijn twee zonen. De beste mama van de hele wereld, als je het aan mij vraagt. Ik kan me niemand inbeelden die meer liefde, zorg, geduld, toewijding, voorbeeld, tederheid, opvoeding en zoveel meer in zich heeft voor onze twee schatten van kinderen.   Isabel beseft dat ze een goddelijke taak heeft om onze kinderen (en mij) op te voeden en door stormen te loodsen, hoe zwaar haar dat soms ook valt. Ze is de perfecte mama en vervult daarmee de grootste opdracht die God ons heeft gegeven.   Mormonen hechten enorm veel belang aan gezinnen en in een gezin heeft de moeder een speciale rol. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat onze kerk een fantastische boodschap en een bijzondere webpagina heeft klaargezet rond het thema #timeformom:   Aan alle mama’s wens ik een bijzondere moederdag. En heel bijzonder aan de mama in mijn gezin, mijn lieve Belle.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder