Speelplein Oranje zit er weer op

PIN
Onze twee zoontjes gaan drie keer per week spelen bij Oranje, een speelpleinwerking met inclusieve opvang voor kinderen met een beperking in Maldegem.   Laurens krijgt daar zelfs één-op-één begeleiding omdat hij dat nodig heeft omwille van zijn autisme. Ik vind dat ze daar schitterend werk leveren en ik heb enorme bewondering voor de ganse groep moni’s die daar dagelijks mee bezig is.   Ik hoorde afgelopen dat ze een inzamelingsactie deden in de hoop genoeg centjes bij mekaar te krijgen om vrijdag, op hun laatste dag, een springkasteel te huren. Als noodplan zouden ze indien niet genoeg zouden inzamelen, zouden het frietjes worden voor iedereen. Ze zaten dinsdag namiddag nog maar op 1/3de van het nodige bedrag, dus heb ik gezegd dat ze als teken van appreciatie op mij mogen rekenen voor het springkasteel en dat ze het ingezamelde geld sowieso kunnen gebruiken voor frietjes.   De verhuurder vond een mooie geste en heeft ook zijn goed hart getoond: voor de prijs van één heeft hij twee springkastelen geleverd vandaag.   De kindjes hebben zich vandaag dus enorm geamuseerd. Om beurten op de springkastelen en als afsluiter een grote show en frietjes voor iedereen. Isabel en ik hebben ook een leuke bedanking gekregen voor onze sponsoring: een mooie tekening waar iedereen aan meegewerkt heeft en een mooie foto van onze kinderen met sommige van hun begeleiders. Dank je wel Oranje voor deze attenties.   En nu aftellen naar de volgende grote vakantie waar we onze kinderen zeker opnieuw zullen inschrijven en hopen dat er plaats is.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder