La Fata Morgana opent de deuren

PIN
Ik heb Mirella en Joeri nu al jaren horen praten over La Fata Morgana, ik heb de plannen gezien zoals ze getekend en hertekend werden, ik heb ieder stapje horen uitleggen.   Heel bewust ben ik tijdens de bouwwerken nooit binnengegaan. Ik wilde alles horen, maar pas zien als het af was. En vandaag was het dan zo ver. Nu wilde ik ervaren of er achter de deur een andere wereld openging of niet.   Oordeel zelf en bekijk de foto’s van de floatcabine, de massageruimte, de formo star, de zoutgrot met kelohout en een muur van tonnen zout (liggen en toch de effecten van een zeewandeling), de sauna, stoomcabina, douches, jacuzzi, …   Weet je, eigenlijk is er maar 1 ding dat ik kan aanraden: reserveer snel uw plekje en ga het zelf ontdekken.    

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder