Ons appelke is op komst

PIN
Inmiddels weten familie en vrienden het al wel, dus mag ik het publiekelijk zeggen: ik word nog eens papa. Alles alles goed gaat, komt onze nieuwe spruit zo rond de derde september. Ik ga niet ontkennen dat ik stiekem hoop op een dochter, maar drie jongens moet ook wel leuk zijn. Het zal in ieder geval spannen afwachten worden. We hebben gekozen voor de codenaam “appelke”: we zochten iets geslachtsneutraal en aangezien we hier tegenwoordig allemaal op macbooks, iphone, ipads en zo werken, leek appelke wel een leuke keuze. Anderhalve week geleden hadden we onze eerste echo. Toch altijd bijzonder om je babytje zo voor de eerste keer te zien. Leuk om dat hartje al te zien kloppen. Zo klein, 11.2 mm en toch is dat al echt leven. Laat anderen maar zeggen dat dit nog geen levend wezentje is, voor mij is het dat wel. Net zoals de vorige keer dachten we dat Isabel al iets verder was, maar de meting is daarin heel exact: 7 weken en 2 dagen met een maximale speling van 4 dagen. Dus 3 september is nu de officiële ETA. De zoektocht naar namen kan beginnen. En ik begin al stiekem wat spulletjes te zoeken, want dat vind ik zo schattig.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder