Het eerste popje voor appelke

PIN
In Het Laatste Nieuws stond recent nog een artikel dat papa’s beter spelen met hun kinderen dan er voor te zorgen.
Het eerste knuffeltje voor ons appelke
Dat is in ons gezin zeker het geval en daarom wil ik als papa altijd het eerste stukje speelgoed, een knuffeltje, kopen voor ons kindjes. Aangezien ik geboren ben in het jaar van de tijger, maar ook omdat het altijd mijn lievelingsdier is geweest als kind, zoek ik altijd iets van tijgetje. Ik vond deze zo schattig. Lekker zacht, maar tegelijk iets om zowat te knuffelen en op te sabbelen… Ik kan al amper wachten om het bij in zijn bedje te leggen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder