Het Laatste Nieuws tandenborstel formulier

PIN
Het Laatste Nieuws heeft (weer eens) een spaaractie die kinderen zot maakt. Je kan namelijk sparen voor een elektrische tandenborstel van Piet Piraat, Plop of Amika. In de kranten zat er geen spaarkaart, toch niet bij velen heb ik al gehoord. Maar op hun actiewebsite kan je de spaartkaart in pdf downloaden. Spijtig genoeg is die pdf gewoon een printversie van de originele spaarkaart, dus zo groot als een krant. Wie dat afprint en standaard laat herschalen naar een A4, krijgt de punten er nooit opgeplakt. Dus voor al die ouders die een oplossing zoeken, download en print deze afbeelding en print ze op een landscape A4 (klik op de afbeelding, daarna rechts klikken en kiezen om op te slaan en zo vanuit uw favoriet fotoprogramma het af te drukken). Daar zou het wel mee moeten lukken.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder