Bit.ly op een iPad/iPhone/iPod

PIN
Ik blog niet vaak geeky, maar nu toch eens omdat er zo weinig van te vinden is op het Internet. Hoe gebruik ik bit.ly in Safari als bookmarklet op een iPad, iPhone of iPod Touch? Het is immers niet mogelijk om via drag en drop de javascript code naar daar te slepen. Stap 1 Druk op + om deze pagina aan je bladwijzers toe te voegen. Noem hem bv Bit.ly Stap 2 Ga naar je bladwijzers en kies om ze te wijzigen. Stap 3 Klik in het tekstvak hieronder, selecteer alle tekst en kopieer die naar je clipboard. Stap 4 Wijzig de zojuist gemaakt bookmark door de URL van deze pagina te vervangen door deze code door deze daar te plakken. Opslaan en klaar is kees. Je kan nu voortaan op iedere pagina klikken op je bookmark Bit.ly om de sidebar met de korte URL te openen. Je kan dan ook in één keer sharen. Er is ook een (iPhone) app beschikbaar, maar dan moet je altijd via copy&paste werken, safari verlaten, die app openen enz…

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder