Nucleus barbecue 2010

PIN
Het is inmiddels een traditie dat we elke zomer ons personeel uitnodigen voor een barbecue, thuis bij één van de zaakvoerders. Een moment waarop we eens ver van alle stress van het werk met de partners erbij kunnen lachen en genieten. Het weer speelde ons wel parten: de dag was zonnig begonnen maar de wolken kwamen snel opzetten. Gelukkig heeft de luifel en partytent ons twee keer droog gehouden en hebben we gezellig buiten kunnen zitten tot iets na middernacht. Bedankt aan Mattias, Jan, Dean, Brando, Annick, June, Wouter en Claire voor hun aanwezigheid, maar vooral bedankt Isabel om als gastvrouw dit hele gebeuren in goede banen te leiden en te zorgen dat alles piekfijn in orde was.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder