Het is Cloudy vandaag

PIN
Mijn eerste boek is deze week eindelijk van de persen gerold. Eigenlijk viel het schrijven mee, toen ik eenmaal de structuur van wat ik wilde vertellen had neergeschreven. Een weekend en enkele avonden met de laptop op de schoot, en de eerste versie was klaar. Er is nadien nog veel werk gekropen in nalezen, layout, cover ontwerp, ISBN aanvragen, drukker zoeken, … Een uitgever zoeken leek me te lang duren en ik wou de vrijheid hebben om mijn zin te doen, dus heb ik het zelf maar uitgegeven. Mijn uitgangspunt was een boekje te hebben dat op één, maximaal twee avonden, te lezen zou zijn. Bedrijfsleiders en IT managers hebben het druk genoeg, maar zijn vaak nu onbekend met het fenomeen Cloud Computing. Binnen de IT markt zelf valt het me soms op dat men zich er weinig van bewust is in bedrijven van KMO-grootte. En daarbuiten al helemaal. Tegelijk ben ik er van overtuigd dat XaaS zijn intrede heeft gemaakt en de komende jaren dé manier van werken wordt. Daarom geef ik regelmatig voordrachten, maar ik merkte dat daar vaak mensen kwamen die eigenlijk al wel de klok hadden horen luiden. Om de belangrijke elementen van Cloud Computing te vatten, is een folder onvoldoende. Vooral om ook eens stil te staan bij alle kanten van de medaille. Vandaar de keuze om het neer te schrijven in een boekje. Voor graag een zicht krijgt op de inhoud, die kan hier een extract vinden van mijn boek. Online gratis te downloaden via deze link..

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

You May also Like
Wetenschap en religie
Zelf nodig zijn
Serious Geeks.fm
Leerschool
Soms staat het antwoord vlak voor je neus
De illegale Ghelamco arena

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder