Taarten en cupcakes vliegen hier in het rond

PIN
www.cakefairy.beIk ben de afgelopen dagen druk bezig geweest om de site van mijn vrouwtje af te krijgen. Er moest heel wat content op en ik wou iets maken wat makkelijk te onderhouden zou zijn. Ik ben blij dat ik voor WordPress heb gekozen. De vele plugins die je voor dit platform vindt, maken sommige zaken toch echt wel makkelijk. Maar toch is kennis van HTML en PHP wel welkom als je sommige zaken wil aanpassen aan je eigen smaak. De vele plugins met al hun opties maken ook dat je veel trial and error moet toepassen om de juiste effecten te bekomen. De omgeving is nu klaar, de basiscontent is allemaal ingevuld. Enkel nog het eshop gedeelte moet aangepast worden. Voor wie een originele taart zoekt of de middelen om er zelf aan te beginnen, neem eens een kijkje op www.cakefairy.be.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder