Het leven komt niet met een handleiding, wel met een moeder

PIN
Wie geluk heeft, heeft een moeder zoals in dit filmpje. Dit is een dikke dankjewel aan alle moeders, maar heel bijzonder voor de mama die ik het meest bewonder: Isabel. Jij bent de beste moeder die onze kinderen maar kunnen hebben en jij bent het mooiste geschenk dat ik ooit kon geven aan mijn kinderen. Dank je voor alles wat je doet in ons gezin, dank je omdat je de steunpilaar bent in onze familie.   We danken jou vandaag in het bijzonder en we danken onze Hemelse Vader omdat Hij jou elke dag kracht en inzicht geeft om een goeie mama en echtgenote te zijn.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder