Een dagje zee

PIN
Isabel heeft donderdag zwaar maneuvers laten uitvoeren in haar mond (oa bottransplantatie) en omdat ze veel pijn had, ben ik vrijdagavond nogal “op den bots” vertrokken met de twee jongens in de mobilhome voor een avondje rust te gunnen aan mama.   Het was de eerste keer dat de drie mannen er alleen op uittrokken. We zijn naar Blankenberge gereden en hebben daar nog een fikse avondwandeling op het strand gemaakt. De avond hebben we afgesloten met een beetje TV en een paar gezelschapspelletjes en dan ieder bedje in.   ’s Nachts is het stevig beginnen regenen en dat getik op de mobilhome heeft de kinderen als om half zeven wakker gemaakt. Geen probleem, lekker gezellig de verwarming aangezet en rustig ontbeten en nog samen enkele gezelschapspelletjes gespeeld.   Ons eerste plan was om een groot kasteel te gaan maken, maar in dat weer was het echt niet te doen. Gelukkig stonden we vlak aan Sealife, dus daar maar naartoe. Mooi om nog eens terug te zien, alleen wel vrij duur. 46 euro en eigenlijk ben je op twee uur wel twee keer rond gegaan. ’t is dat het ook een goed doel steunt, anders zou ik het echt te duur vinden.   Nu zijn we weer thuis en iedereen is rustig: een dagje zee heeft iedereen een beetje moe gemaakt blijkbaar zodat er toch nog rust in huis is. En ik heb er enorm van genoten: zo’n mannenavondje gaan we vaker organiseren.    

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder