Zo Leven Wij: de familie Geens in Het Laatste Nieuws

PIN
Een tijd geleden vroeg Joeri Seymortier ons of we bereid waren over ons gezin en manier van leven te getuigen in de reeks “Zo Leven Wij” in Het Laatste Nieuws. Dan licht men het dagelijks leven toe van een doorsnee Vlaams gezin. Het resultaat mag er zijn. Joeri heeft een mooie samenvatting gemaakt van een urenlang gesprek en de fotograaf heeft van de honderden foto’s ook wel de mooiste uitgezocht. Vorige week verschenen in de krant en voor wie het gemist heeft, die kan het volledige artikel “Zo Leven Wij: de familie Geens in Het Laatste Nieuws” lezen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder