Night of the Proms 2009

PIN
Op uitnodiging van De Vlaamse Ondernemer waren Isabel en ik gisteren te gast op de Night of the Proms. Dit was de 25ste editie (en ongeveer de zesde of zevende die ik zelf meemaakte) en enerzijds komt er geen sleet op de formule, maar anderzijds heb je bij de keuze van sommige artiesten het gevoel dat men iets te makkelijk teruggrijpt naar dolgedraaide hits. De combinatie van een klassiek orkest met popartiesten blijft wel een ingrediënt dat men veel meer zou moeten uitspelen. Zo was er alleszins één kippenvelmoment: Sharon Del Adel (Within Temptation) die haar hit “Mother Earth” zong. Fenomenaal in combinatie met het orkest en het koor. Op Youtube vond ik een opname van twee weken terug, maar het is de moeite om naar te kijken en luisteren: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUNpK75P2JM[/youtube]

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder