Afscheid van Elder L. Tom Perry

PIN
Deze week namen we afscheid van onze apostel Elder L. Tom Perry. Hij overleed na een korte ziekte, een hevig snel verspreidende kanker. Hij werd 92 jaar.   Op zijn begrafenis werden mooie woorden gesproken door andere apostelen die ons in herinnering brachten wat Elder Perry ons geleerd had door zijn leven:   Als apostel was hij een speciale getuige van Christus. Ik ga er nog altijd van uit dat apostelen regelmatig de kans krijgen om rechtstreeks met Christus te spreken, om rechtstreeks leiding van Hem te ontvangen. In die zin zijn de woorden van Elder Perry voor mij woorden die hij op zijn beurt geïnspireerd heeft gekregen van Christus.   Vooral zijn getuigenis over de blijvende verbintenis van het huwelijk zal me bijblijven. Nog tijdens onze laatste algemene conferentie begin april – waar er betreft de gezondheid van Elder Perry nog niks alarmerends aan de hand leek – sprak Elder Perry over een colloqium over het huwelijk dat werd gehouden in het Vaticaan en waar religieuze leiders van over de ganse wereld samen waren.   Ik kan best Elder Perry zelf aan het woord laten en hem laten vertellen wat het huwelijk zo speciaal maakt in onze kerk:   Elder Perry, we houden van jou en we missen je. Geniet van je zending aan de andere kant van de sluier en van de aanwezigheid van onze Heiland Jezus Christus. Till we meet again.      

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder