Geheime service tot uw dienst

PIN
Vrijdag hadden Laurens en Lucas hun eerste jeugdwerkactiviteit van 2015 en ik moet zeggen: het was in orde.   Laurens poets schoenenZe zijn lid geworden van de KGW geheime dienst en hebben allerlei opdrachten geleerd. Zo hebben ze leren strijken, schoenen poetsen en knopen aannaaien. Het belangrijkste echter was dat ze op deze speelse manier de opdracht hebben gekregen thuis een maand lang dienstbetoon te doen door te helpen in het huishouden. Het heeft zijn effect niet gemist. Als we voortaan hun hulp nodig hebben, volstaat het hen aan te spreken met hun geheim agent code (die ga ik hier niet verklappen natuurlijk) en ze staan paraat om te helpen.   Lucas naait een knoop aanGrandioos gedaan van het jeugdwerkpresidium. Ze hebben zich geamuseerd, iets geleerd en vooral ze hebben zin gekregen om te helpen. Ik kijk al uit naar de volgende activiteiten.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder