Geloof en wetenschap

PIN
Het blijft één van mijn stokpaardjes: geloof en wetenschap zijn twee visies op dezelfde waarheid. Ik schreef anderhalf jaar geleden al eens over mijn visie op deze schijnbare tegenstelling.   Vandaag zag ik volgend filmpje van een wetenschapper die voldoende verdiensten heeft om hem niet als een schimmige wetenschapper in een verdomhoekje te zetten. Luister eens naar zijn verhaal. Ik kan me daar volledig in vinden; per slot van rekening voel ik hetzelfde. Vooral zijn verklaring van afwisselend een oog te sluiten en het verschil te zien met het gecombineerde beeld geeft perfect weer hoe voor mij wetenschap en geloof op mekaar aansluiten.      

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder