Mormonen zijn overal

PIN
Vandaag heb ik iets grappig meegemaakt. We zijn met Nucleus bezig om een nieuwe website te maken. We hadden vandaag een meeting met de projectmanager en chief developper van onze website bouwer. Dezelfde project manager werkt ook aan de site van Dagmar Buysse. Zijn naam kwam ter sprake toen we de planning bespraken en merkten dat beide projecten in dezelfde week vielen. Toen vertelde de project manager dat hij een “merkwaardig relatiegeschenk” had gekregen. Dagmar had me al verteld dat hij een Boek van Mormon had gegeven, dus ik reageerde meteen “oh, da’s niet raar, ik kan er u ook één geven”. De verbazing was duidelijk bij onze gesprekpartners. “O, u bent dus ook Mormoon”. Op dat moment kwam Kevin binnen en zei “ja, en ik ook”.   Funny, je zag zo hun gezicht van “wow, die Mormonen zijn echt overal”. Maar het superleuke aan de ervaring was, dat de developper wel wilde weten waar dat Boek van Mormon over gaat, en we hebben hem dus een exemplaar meegegeven.   Zo zie je maar dat je niet met velen moet zijn, om toch een degelijke indruk te maken. Mormonen hebben een duidelijke grotere invloedscirkel dan je zou kunnen vermoeden.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder