Vaderdag in plopsaland

PIN
Lucas wilde al lang nog eens naar Plopsaland en naar aanleiding van vaderdag had ik het idee om dat eens onder ons tweetjes te doen: een echt vader-zoon-dagje.   Het was heerlijk. We hebben er alle twee van genoten mekaar eens een hele dag exclusief voor mekaar te hebben. Spijtig dat het ’s middags is beginnen regenen. Te veel attracties sluiten dan. En je geraakt dus langzaam maar zeker koud en verkleumd, dus rond half vier had Lucas er duidelijk genoeg van en vroeg hij zelf naar huis te gaan.   Misschien dat ik het maandag opnieuw doe maar dan met Laurens.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder