Lucas in de stoet van de Tijd van Toen – Koopjesfeest Knesselare 2010

PIN
De middenstand in Knesselare mag een extra kaars branden voor de weergoden vandaag. Warm en zonnig weer: ideaal om de mensen buiten te lokken en te laten drinken. De horeca in ons dorp kan er maar wel bij varen. Voor ons was het deze keer ook speciaal: de eerste keer dat één van onze kinderen mee mocht in de stoet. Het thema dit jaar was de Tijd van Toen. Alle kindjes moesten dus verkleed zijn in oude kleren. Lucas was nog bij de jongste en mocht dus mee in het treintje rijden. Spijtig genoeg kon ik daar geen goede foto van nemen door de weerspiegeling in de ruiten. Maar we hebben er allemaal van genoten en kijken al uit naar volgend jaar.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder