Mormonen in Vlaanderen – Getuigenis in Dag Allemaal

PIN
Een tijdje terug werden we geïnterviewd door Dag Allemaal. Vandaag verscheen het artikel. Zoals altijd staan er zaken in waarvan je denkt “allé kom…”, maar het is en blijft allemaal een boekske, op zoek naar sensatie. Ik denk dat ze teleurgesteld waren dat Mormonen gewone mensen zijn, geen weirdo’s en zeker geen polygamisten. Dus hebben ze er maar een paar titels en een kaderstuk bijgesleurd over polygamie. Oh ja, er zijn 6000 leden in België (niet zoals verkeerdelijk gemeld 2000).   Dag Allemaal - Mormonen in Vlaanderen   Of in pdf-vorm.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder