Leesschema Boek van Mormon

PIN
Het blijft een constante uitdaging om met het gezin samen het Boek van Mormon te lezen. Dat is een uitdaging die ons gegeven wordt door onze leiders, maar ik weet ook dat het voor veel gezinnen telkens zoeken is hoe ze het kunnen inplannen. Verschillende zendelingen hebben me al toevertrouwd dat ze soms pas echt het Boek van Mormon ontdekken tijdens hun zending.   Die geruststelling dat we met ons gezin geen vreemde eend in de bijt zijn, neemt niet weg dat ik echt mijn best wil doen en manieren zoek om iedereen aan te zetten om te lezen.   Boek van Mormon leesschemaSinds vandaag hebben we daarom een uitdaging in het leven geroepen. Aan de hand van dit leesschema lees ik samen met de kinderen en kunnen er bloemblaadjes gekleurd worden. Telkens als er een bloem gekleurd is, mogen de kinderen iets speciaal kiezen om samen met papa te doen.  

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder