We hebben 2 uur staan schilderen

PIN
Vandaag hebben we met onze broeders de handen in mekaar geslagen voor wat dienstbetoon. In onze gemeente is er een zuster die niet meer zo goed te been is. In haar tuin stond een muur die dringend om een likje verf stond te roepen. Alles bij mekaar toch zo’n 70m².   Maar met vereende krachten was het zelfs plezierig. Al grappend en mekaar soms bespattend, was de klus op twee uur geklaard. Een goede daad en een wijze les: als we samenwerken zegent onze Hemelse Vader ons met voorspoed en inzicht en plezier.   Dankjewel aan alle broeders die geholpen hebben.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder