Een ondernemer gaat pas slapen

PIN
Ik heb nu eenmaal de gewoonte om nooit echt helemaal te stoppen met werken. Emails lezen en beantwoorden is een routine, zeker de zaken die me nooit loslaten. Zo mailde ik gisteren met een andere ondernemer die ook prompt antwoordde en blij vaststelde dat hij niet de enige gek was die op zondag zat te werken. Na wat heen en weer gemail waren we het er over eens dat er een leuk liedje in zat. Zo kwamen we op de volgende tekst (voor wie wil meezingen, hier is de achtergrondmuziek)
Maar een ondernemer die gaat pas slapen Als ‘ie alle klanten heeft gezien Als ‘ie van z’n centen heeft genoten Als ‘ie zegt “’t draait weer, bedankt, tot ziens” Een ondernemer die gaat pas slapen Als ‘ie al z’n tickets heeft beantwoord Pas wanneer de vogels weer gaan zingen Gaat ‘ie naar huis terug
Als iemand nog wil helpen met de rest van het liedje uit te schrijven, be my guest in de comments.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder