Laat je stem horen

PIN
Laat je stem horenMijn goede vriend Dagmar zei me onlangs iets dat helemaal in de lijn ligt van wat ik graag doe: opkomen voor mijn mening en mijn geloof. Ik doe niets anders eigenlijk op deze blog. Maar wat hij bedoelde was dat we als mormonen moeten opkomen voor wat we geloven en dat moeten durven uitdragen. Dat we moeten durven invloed uitoefenen en onze stem laten horen.   In de VS is het gebruikelijk om je mening kenbaar te maken bv aan je volksvertegenwoordiger; write your congress man. Hier doen we dat veel te weinig en daar wil ik verandering inbrengen. Niet alleen politici, maar alle opinieleiders kunnen voortaan van mij een email verwachten als ik hen graag mijn geloof wil meegeven over bepaalde materies, zodat ze op zijn minst weten hoe wij als christenen over bepaalde dingen denken. Als we niks ondernemen, kunnen we het hen ook niet kwalijk nemen dat ze geen rekening houden met ons en onze mening.   Ik zou kunnen denken dat één stem niet veel verschil maakt, maar het is nog altijd veel meer dan geen stem. Tegelijk zou ik liefst hebben dat ik navolging en medestanders krijg. Ik ga dus in de mate van het mogelijke de brieven/emails die ik stuur, op mijn site publiceren in de categorie “brieven”.   Als het jullie op ideeën brengt om zelf in actie te schieten, laat telkens maar weten in de reacties op de desbetreffende pagina’s. Het zou super zijn als we een groep vormen die op een beleefde manier opkomt voor ons geloof. Mormonen, laat van je horen!

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

You May also Like
Tegen een nieuwe abortuswet

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder