Eerste Host @ Most was een succes

PIN
Vandaag hebben we met Nucleus onze eerste Host @ Most georganiseerd. Wat is Host @ Most? Een personal networking event. Ik geloof zelf nogal sterk in het concept van networking. Mensen bij mekaar brengen, nieuwe mensen leren kennen. Vooral contacten leggen met de idee dat je vroeg of laat zelf wel eens iets hebt aan dat contact of er iemand anders een plezier mee kan doen om door te verwijzen. Ik ben zelf al twee jaar actief in diverse networkclubs, maar ik miste iets specifieks naar de middelgrote bedrijven toe. Dus hebben we bij Nucleus de handen in mekaar geslagen en organiseren we voortaan zelf onze network bijeenkomsten. De naam Host @ Most verwijst uiteraard naar onze business – hosting – maar to host betekent ook gastheer spelen, dus een networking orgainseren is hosten op zijn best. Op zo’n middag brengen we 32 bedrijfsleiders samen aan tafel voor een lekkere lunch. Tussen de gangen door geven we iedereen om beurt het woord. Zo kan iedereen zichzelf kort voorstellen met zijn elevator pitch. We werken samen met partners. Partners kunnen zelf gasten uitnodigen. Per slot van rekening is het een mooi relatiegeschenk. De gasten krijgen lekker eten én de kans om zaken te doen. Beter dan weer eens een agendaatje of bureauonderlegger. Vandaag zaten we in Kasteel Den Brandt in Wilrijk. Een mooie locatie. En we hadden geluk met het weer: de aperitief is kunnen doorgaan op het terras. Ik kijk al uit naar de volgende Host @ Most in Deinze op 15 december.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder