De fabel van de kabel

PIN
Er was eens een ADSL provider, zo eentje van het type Scarlet, die een leuk idee had om een parodie te maken op een reclame van een kabelprovider, eentje van het Telenet-soort. Dan was er een rechter, één van de niet-grappige soort, die vond dat het filmpje door Scarlet niet verder verspreid mag worden. En als laatste is er een blogger die het geenszins kwaad bedoelt, maar een hekel heeft aan censuur en die de copyright-wetgeving kent en weet dat parodieën toegelaten zijn. En deze heeft het filmpje als parodie (dus de reclame van de ADSL-aanbieder is expliciet weggehaald) weer online gezet.


Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van GeensZins

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder